24. март 2010.

Skrivena kamera


Ovo je jedna od najsmešnijih stvari koje sam videla u životu! Bukvalno su mi suze išle od smeha.

Obratite pažnju na šepavca (u pozadini je i jedan sa kolicima koji zbog njega ne dođe do izražaja na prvo gledanje), a kao vrhunac, na kraju dolazi motorista. :o)))

20. март 2010.

Svaka čast!

Citiram vest:

Nepoznati napadač, star oko 25 godina, predstavljajući se kao policajac pokušao je da kidnapuje 13-godišnju devojčicu u autobusu 26, u sredu oko 19 časova! Kidnapera je sprečio vozač autobusa, uz pomoć jedne putnice, dok su svi putnici nemo posmatrali događaj i pravili se da se ništa ne dešava!
Pošto je prozreo manijaka, šofer je pokušao čak da zadrži napadača do dolaska policije, ali je on uspeo da se otrgne i umakne. Do zaključenja ovog broja policija je intenzivno tragala za kidnaperom!
Napadač, tamnijeg tena prišao je devojčici, predstavio se kao službeno lice i zatražio od nje dokumenta. Pošto ih ona nije imala, razbojnik joj je rekao da sa njim izađe na sledećoj stanici, gde će ih sačekati "kolege koje će proveriti njen identitet, a potom i kolima vratiti kući".
Devojčica je odmah zaplakala. Pitala ga je zašto hoće da je vodi, a tada se u raspravu umešala putnica Anita Ljubinković, koja je sedela pored nje.
- Taj mladić je navodno nekog pozvao telefonom i rekao sagovorniku da ga sačeka na sledećoj stanici. Devojčica je preplašeno zapitkivala zašto je vode, govorila mu je da ništa nije skrivila, i tada sam se i ja umešala. Pretpostavila sam da on nije službeno lice i tražila da pokaže legitimaciju! On mi je rekao da ne brinem i da će uskoro doći njegove kolege - priča Ljubinkovićka.
Vozač Branislav Đuranović primetio je da se nešto neobično dešava. Odmah je pozvao policiju i zaustavio autobus.
- Mladić je pokušao da izađe na srednja vrata, ali sam ih odmah zatvorio, a zatim potrčao na zadnja, koja sam takođe zatvorio. Neverovatno je da su putnici hteli da izađu, kao da se ništa ne dešava. Uopšte ih nije bilo briga što je neka baraba htela da otme devojčicu. Nikog nisam hteo da pustim dok ne stigne policija - prepričava dramu Đuranović.
Otmičar je nasilno otvorio zadnja vrata i izašao. Vozač Đuranović je hrabro pojurio za njim i sustigao ga, ali nije mogao dugo da ga zadrži i otmičar je pobegao.

Svaka čast Aniti Ljubinković i Branislavu Đuranoviću! To je postupak pravog čoveka. A vi ostali ste gnjide i ljudski otpad, SRAM VAS BILO, bednici!