5. август 2015.

Ima li koga?

Već 2 godine nisam ništa pisala ovde. Pre 3 dana sam prestala da pušim. Mislim da je krajnje vreme da napišem jedan post...

A, ne, neću da pišem o tome kako sam prestala da pušim. Pa tek je treći dan, rano je za tvrditi tako ozbiljnu stvar. O tom, potom.

Čisto da vidim ima li koga, i da li će iko reagovati na ovaj post. Komentari bi bili sjajni, ali ne očekujem mnogo. Pregledi će biti dovoljni. I, ako vas ne mrzi, na kraju posta možete kliknuti na odabranu reakciju :)

Razmišljam o tome koju temu ću "napasti" u mom sledećem postu. Već danima mi se muva po glavi čemu služi tzv. "Biro", kome je zvanični naziv tako pompezan: Nacionalna služba za zapošljavanje. I verovatno će to biti moj sledeći post, čim vidim ima li bilo koga sa one strane neta, čita li iko ove moje škrabotine. Ipak me nije bilo 2 godine ;)

Ali priznajem, veoma sam uzbuđena neizvesnošću rezultata. Nekada davno (ali baš davno), ovaj blog je imao pagerank 3. Vidim da moja druga dva bloga, koja su vezana za putovanja, još uvek imaju pagerank 2, i svakodnevne posete, ali, na moju neizmernu žalost, ja već 4 godine nisam putovala ama baš nikuda, sem poslom do Novog Sada (pa nisam stigla baš mnogo da slikam), tako da su ti blogovi potpuno napušteni, jer nemam o čemu da pišem.

One koji su izdržali, i pročitali ovaj post do kraja, odlučila sam da nagradimjednom korisnom informacijom :) U toku je giveaway, na jednom blogu koji pratim, pa pogledajte da li ste zainteresovani.